Nabeschouwing Zürich - Sturm Graz (1-1) || Europa League 2008/2009

Donderdag 14 augustus 2008 - 20:15 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Zürich het donderdag 14 augustus 2008 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz.

Via de Zürich - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zürich - Sturm Graz (1-1)

De Europa League 2008/2009 wedstrijd tussen Zürich en Sturm Graz geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 13e minuut dacht Zürich op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Hassli. Helaas voor Zürich werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut was het Sturm Graz dat via M. Haas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zürich - Sturm Graz
1
1
LIVE Zürich - Sturm Graz 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zürich - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Zürich Doelpunt E. Hassli Zürich
22' Wissel Sturm Graz Wissel F. Lamotte voor G. Shashiashvili Sturm Graz
26' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor M. Kienzl Sturm Graz
64' Wissel Sturm Graz Wissel J. Jantscher voor M. Stankovic Sturm Graz
70' Wissel Zürich Wissel A. Alphonse voor A. Nikci Zürich
72' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Jantscher Sturm Graz
78' Penalty Sturm Graz Penalty M. Haas Sturm Graz
85' Wissel Zürich Wissel A. Mehmedi voor E. Hassli Zürich
89' Wissel Sturm Graz Wissel M. Sereinig voor M. Haas Sturm Graz