Nabeschouwing Žilina - Slovan Liberec (2-1) || Europa League 2008/2009

Donderdag 28 augustus 2008 - 19:30 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Žilina het donderdag 28 augustus 2008 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Slovan Liberec.

Via de Žilina - Slovan Liberec live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Žilina - Slovan Liberec (2-1)

Het Europa League duel tussen Žilina en Slovan Liberec is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Žilina. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 81e minuut dacht Žilina op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Belák. Helaas voor Žilina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het Žilina dat via R. Jez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Nezmar dacht na 90 minuten te scoren voor Slovan Liberec, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Žilina - Slovan Liberec
2
1
LIVE Žilina - Slovan Liberec 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Žilina - Slovan Liberec teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Žilina Gele kaart voor E. Rilke Žilina
26' Gele kaart Žilina Gele kaart voor Z. Strba Žilina
31' Wissel Žilina Wissel P. Styvar voor I. Lietava Žilina
58' Wissel Slovan Liberec Wissel J. Nezmar voor J. Blazek Slovan Liberec
61' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor P. Kostal Slovan Liberec
65' Wissel Žilina Wissel I. Belák voor Adauto Žilina
65' Wissel Slovan Liberec Wissel O. Smetana voor L. Vulin Slovan Liberec
67' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor B. Dockal Slovan Liberec
76' Wissel Slovan Liberec Wissel P. Papousek voor J. Bílek Slovan Liberec
81' Doelpunt Žilina Doelpunt I. Belák Žilina
87' Doelpunt Žilina Doelpunt R. Jez Žilina
89' Wissel Žilina Wissel J. Pjaceks voor M. Pecalka Žilina
90' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt J. Nezmar Slovan Liberec
Video hoogtepunten en samenvatting Žilina - Slovan Liberec
Opstellingen Žilina - Slovan Liberec

Voorbeschouwing Žilina - Slovan Liberec

Žilina en Slovan Liberec spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Žilina en Slovan Liberec in de Europa League vond plaats op 14 augustus 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Žilina. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Žilina favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Slovan Liberec slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.