Nabeschouwing Aberdeen - Sigma Olomouc (1-5) || Europa League 2009/2010

Donderdag 30 juli 2009 - 20:45 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Aberdeen het donderdag 30 juli 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sigma Olomouc.

Via de Aberdeen - Sigma Olomouc live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aberdeen - Sigma Olomouc (1-5)

Het Europa League duel tussen Aberdeen en Sigma Olomouc is geëindigd in een 1-5 overwinning voor Sigma Olomouc. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 18e minuut dacht Sigma Olomouc op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Hubnik. Helaas voor Sigma Olomouc werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Aberdeen dat via C. Mulgrew dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Bajer dacht na 65 minuten te scoren voor Sigma Olomouc, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 69e minuut scoorde Sigma Olomouc via J. Petr, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist Sigma Olomouc via M. Ordos de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 89e minuut scoorde T. Horava namens Sigma Olomouc. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Aberdeen - Sigma Olomouc
1
5
LIVE Aberdeen - Sigma Olomouc 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aberdeen - Sigma Olomouc teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Sigma Olomouc Doelpunt M. Hubnik Sigma Olomouc
23' Doelpunt Aberdeen Doelpunt C. Mulgrew Aberdeen
48' Gele kaart Sigma Olomouc Gele kaart voor T. Janotka Sigma Olomouc
57' Wissel Sigma Olomouc Wissel M. Kascák voor R. Otepka Sigma Olomouc
60' Wissel Aberdeen Wissel C. Maguire voor D. Mackie Aberdeen
65' Doelpunt Sigma Olomouc Doelpunt L. Bajer Sigma Olomouc
69' Doelpunt Sigma Olomouc Doelpunt J. Petr Sigma Olomouc
72' Wissel Aberdeen Wissel M. Paton voor S. Aluko Aberdeen
74' Wissel Sigma Olomouc Wissel M. Ordos voor J. Petr Sigma Olomouc
76' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor R. Foster Aberdeen
83' Doelpunt Sigma Olomouc Doelpunt M. Ordos Sigma Olomouc
85' Wissel Sigma Olomouc Wissel J. Heidenreich voor M. Hubnik Sigma Olomouc
88' Gele kaart Sigma Olomouc Gele kaart voor J. Heidenreich Sigma Olomouc
89' Doelpunt Sigma Olomouc Doelpunt T. Horava Sigma Olomouc