Nabeschouwing AEK Athene - Everton (0-1) || Europa League 2009/2010

Woensdag 2 december 2009 - 19:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt AEK Athene het woensdag 2 december 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Everton.

Via de AEK Athene - Everton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Athene - Everton (0-1)

Het Europa League duel tussen AEK Athene en Everton is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Everton. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 6e minuut dacht Everton op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Bilyaletdinov. Helaas voor Everton werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AEK Athene - Everton
LIVE AEK Athene - Everton 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Athene - Everton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Everton Doelpunt D. Bilyaletdinov met assist van Jô Everton
10' Wissel Everton Wissel J. Baxter voor D. Gosling Everton
18' Gele kaart Everton Gele kaart voor T. Hibbert Everton
18' Wissel Everton Wissel S. Duffy voor S. Distin Everton
30' Wissel AEK Athens Wissel Gustavo Manduca voor G. Makos AEK Athens
45' Wissel AEK Athens Wissel I. Scocco voor Leonardo AEK Athens
50' Gele kaart Everton Gele kaart voor T. Cahill Everton
56' Gele kaart Everton Gele kaart voor T. Howard Everton
62' Wissel AEK Athens Wissel I. Blanco voor M. Pavlis AEK Athens
67' Gele kaart Everton Gele kaart voor D. Bilyaletdinov Everton
73' Wissel Everton Wissel Y. Aiyegbeni voor Jô Everton
74' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor Geraldo Alves AEK Athens
88' Gele kaart Everton Gele kaart voor J. Baxter Everton