Nabeschouwing APOP Kinyras - Rapid Wien (2-2) (na verlenging) || Europa League 2009/2010

Donderdag 6 augustus 2009 - 19:15 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt APOP Kinyras het donderdag 6 augustus 2009 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien.

Via de APOP Kinyras - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOP Kinyras - Rapid Wien (2-2) (na verlenging)

De Europa League 2009/2010 wedstrijd tussen APOP Kinyras en Rapid Wien geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-1 eindstand.

In de 30e minuut dacht Rapid Vienna op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Konrad. Helaas voor Rapid Vienna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het APOP Kinyras dat via Edgar Marcelino dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. González dacht na 80 minuten te scoren voor APOP Kinyras, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 111e minuut scoorde Rapid Vienna via C. Trimmel, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken APOP Kinyras - Rapid Wien
2
2
LIVE APOP Kinyras - Rapid Wien 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOP Kinyras - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor Y. Pehlivan Rapid Vienna
22' Gele kaart APOP Kinyras Gele kaart voor F. Buyse APOP Kinyras
27' Gele kaart APOP Kinyras Gele kaart voor K. Samaras APOP Kinyras
30' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt M. Konrad Rapid Vienna
37' Gele kaart APOP Kinyras Gele kaart voor M. Vitali APOP Kinyras
42' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Jovanovic Rapid Vienna
43' Penalty APOP Kinyras Penalty Edgar Marcelino APOP Kinyras
55' Wissel APOP Kinyras Wissel S. Liri voor K. Samaras APOP Kinyras
66' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor C. Trimmel Rapid Vienna
67' Wissel Rapid Vienna Wissel S. Maierhofer voor N. Jelavic Rapid Vienna
69' Wissel APOP Kinyras Wissel S. González voor M. Vitali APOP Kinyras
77' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Maierhofer Rapid Vienna
78' Wissel APOP Kinyras Wissel Fillip Da Silva voor Edgar Marcelino APOP Kinyras
80' Doelpunt APOP Kinyras Doelpunt S. González APOP Kinyras
92' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Hofmann Rapid Vienna
90' Gele kaart APOP Kinyras Gele kaart voor S. González APOP Kinyras
103' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Drazan voor M. Konrad Rapid Vienna
104' Gele kaart APOP Kinyras Gele kaart voor Fillip Da Silva APOP Kinyras
111' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt C. Trimmel Rapid Vienna
113' Gele kaart APOP Kinyras Gele kaart voor José Semedo APOP Kinyras
120' Wissel Rapid Vienna Wissel J. Patocka voor Y. Pehlivan Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting APOP Kinyras - Rapid Wien
Opstellingen APOP Kinyras - Rapid Wien

Voorbeschouwing APOP Kinyras - Rapid Wien

APOP Kinyras en Rapid Wien spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen APOP Kinyras en Rapid Wien in de Europa League vond plaats op 30 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rapid Wien. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Rapid Wien favoriet. 1 keer wist de ploeg van APOP Kinyras te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor APOP Kinyras. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.