Nabeschouwing Austria Wien - Vojvodina (4-2) || Europa League 2009/2010

Donderdag 6 augustus 2009 - 19:15 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Austria Wien het donderdag 6 augustus 2009 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Vojvodina.

Via de Austria Wien - Vojvodina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Vojvodina (4-2)

Het Europa League duel tussen Austria Wien en Vojvodina is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Vojvodina op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Mrda. Helaas voor Vojvodina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Austria Wien dat via T. Jun dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Tadic dacht na 58 minuten te scoren voor Vojvodina, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 63e minuut scoorde Austria Wien via E. Sulimani, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 81 minuten spelen wist Austria Wien via M. Diabang de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 93e minuut scoorde P. Salomon namens Austria Wien. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Austria Wien - Vojvodina
4
2
LIVE Austria Wien - Vojvodina 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Vojvodina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Vojvodina Doelpunt D. Mrda Vojvodina
45' Doelpunt Austria Wien Doelpunt T. Jun Austria Wien
58' Doelpunt Vojvodina Doelpunt D. Tadic Vojvodina
59' Gele kaart Vojvodina Gele kaart voor M. Vulicevic Vojvodina
60' Wissel Austria Wien Wissel E. Sulimani voor J. Baumgartlinger Austria Wien
63' Doelpunt Austria Wien Doelpunt E. Sulimani Austria Wien
72' Wissel Vojvodina Wissel G. Smiljanic voor S. Stjepanovic Vojvodina
79' Wissel Austria Wien Wissel M. Diabang voor T. Jun Austria Wien
81' Doelpunt Austria Wien Doelpunt M. Diabang Austria Wien
82' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Diabang Austria Wien
84' Wissel Vojvodina Wissel A. Stoica voor M. Durovski Vojvodina
84' Wissel Vojvodina Wissel M. Khutsishvili voor J. Tumbasevic Vojvodina
85' Wissel Austria Wien Wissel M. Hattenberger voor P. Vorísek Austria Wien
89' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Ortlechner Austria Wien
93' Doelpunt Austria Wien Doelpunt P. Salomon Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Vojvodina
Opstellingen Austria Wien - Vojvodina

Voorbeschouwing Austria Wien - Vojvodina

Austria Wien en Vojvodina spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Austria Wien en Vojvodina in de Europa League vond plaats op 30 juli 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.