Nabeschouwing Baki - Basel (1-3) || Europa League 2009/2010

Donderdag 20 augustus 2009 - 17:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Baki het donderdag 20 augustus 2009 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Basel. De wedstrijd wordt gespeeld in Tofik Bakhramov in Baku.

Via de Baki - Basel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Baki - Basel (1-3)

Het Europa League duel tussen Baki en Basel is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Basel. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 49e minuut dacht Baki op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Pérez. Helaas voor Baki werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Basel dat via M. Streller dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Streller dacht na 74 minuten te scoren voor Basel, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 77e minuut scoorde Basel via B. Huggel, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Baki - Basel
1
3
LIVE Baki - Basel 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Baki - Basel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Baki Gele kaart voor E. Skulic Baki
45' Gele kaart Basel Gele kaart voor S. Sahin Basel
49' Doelpunt Baki Doelpunt F. Pérez Baki
51' Gele kaart Basel Gele kaart voor S. Inkoom Basel
53' Wissel Basel Wissel X. Shaqiri voor B. Safari Basel
53' Wissel Basel Wissel Carlitos voor S. Inkoom Basel
64' Wissel Baki Wissel M. Qurbanov voor Jabá Baki
71' Doelpunt Basel Doelpunt M. Streller Basel
74' Doelpunt Basel Doelpunt M. Streller Basel
74' Wissel Baki Wissel G. Adamia voor A. Sojic Baki
77' Doelpunt Basel Doelpunt B. Huggel Basel
87' Wissel Basel Wissel F. Almerares voor M. Streller Basel