Nabeschouwing Bnei Yehuda - Simurq (3-0) || Europa League 2009/2010

Donderdag 9 juli 2009 - 18:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Bnei Yehuda het donderdag 9 juli 2009 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Simurq. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Stadium in Petah Tikva.

Via de Bnei Yehuda - Simurq live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bnei Yehuda - Simurq (3-0)

Het Europa League duel tussen Bnei Yehuda en Simurq is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Bnei Yehuda. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut dacht Bnei Yehuda op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Galván. Helaas voor Bnei Yehuda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het Bnei Yehuda dat via P. Galván dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Biton dacht na 86 minuten te scoren voor Bnei Yehuda, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bnei Yehuda - Simurq
3
0
LIVE Bnei Yehuda - Simurq 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bnei Yehuda - Simurq teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Bnei Yehuda Doelpunt P. Galván Bnei Yehuda
35' Gele kaart Simurq Gele kaart voor D. Bolkvadze Simurq
38' Gele kaart Bnei Yehuda Gele kaart voor L. Zhairi Bnei Yehuda
46' Wissel Simurq Wissel V. Mazyar voor N. Valev Simurq
53' Gele kaart Bnei Yehuda Gele kaart voor D. Mori Bnei Yehuda
59' Gele kaart Simurq Gele kaart voor A. Malygin Simurq
63' Gele kaart Bnei Yehuda Gele kaart voor O. Rali Bnei Yehuda
66' Doelpunt Bnei Yehuda Doelpunt P. Galván Bnei Yehuda
66' Wissel Simurq Wissel G. Solonicins voor E. Mämmädov Simurq
70' Wissel Bnei Yehuda Wissel M. Biton voor P. Galván Bnei Yehuda
77' Wissel Simurq Wissel A. Popovici voor R. Akhalkatsi Simurq
80' Wissel Bnei Yehuda Wissel I. Azoz voor K. Edri Bnei Yehuda
83' Wissel Bnei Yehuda Wissel G. Imses voor L. Zhairi Bnei Yehuda
86' Doelpunt Bnei Yehuda Doelpunt M. Biton Bnei Yehuda
Video hoogtepunten en samenvatting Bnei Yehuda - Simurq
Opstellingen Bnei Yehuda - Simurq

Voorbeschouwing Bnei Yehuda - Simurq

Bnei Yehuda en Simurq spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Bnei Yehuda en Simurq in de Europa League vond plaats op 2 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bnei Yehuda. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Bnei Yehuda favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Simurq slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.