Nabeschouwing Crvena Zvezda - Slavia Praag (2-1) || Europa League 2009/2010

Donderdag 27 augustus 2009 - 20:30 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Crvena Zvezda het donderdag 27 augustus 2009 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Slavia Praag. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Crvena Zvezda in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Slavia Praag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Slavia Praag (2-1)

Het Europa League duel tussen Crvena Zvezda en Slavia Praag is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Crvena Zvezda. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht Crvena Zvezda op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Bogdanovic. Helaas voor Crvena Zvezda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Crvena Zvezda dat via S. Perovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Vlcek dacht na 63 minuten te scoren voor Slavia Praha, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Crvena Zvezda - Slavia Praag
2
1
LIVE Crvena Zvezda - Slavia Praag 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Slavia Praag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Penalty Crvena Zvezda Penalty V. Bogdanovic Crvena Zvezda
38' Wissel Crvena Zvezda Wissel Cadu voor N. Ignjatijevic Crvena Zvezda
45' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt S. Perovic Crvena Zvezda
45' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor D. Hubacek Slavia Praha
46' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Nikolic voor V. Bogdanovic Crvena Zvezda
46' Wissel Slavia Praha Wissel P. Trapp voor P. Janda Slavia Praha
55' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor D. Lekic Crvena Zvezda
57' Wissel Slavia Praha Wissel S. Vlcek voor Z. Senkerik Slavia Praha
58' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor V. Savic Crvena Zvezda
63' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt S. Vlcek Slavia Praha
74' Wissel Crvena Zvezda Wissel Savio voor V. Savic Crvena Zvezda
85' Wissel Slavia Praha Wissel M. Krajcik voor T. Belaid Slavia Praha
86' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor Cadu Crvena Zvezda
87' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor P. Trapp Slavia Praha