Nabeschouwing Dinamo Bucureşti - Sturm Graz (2-1) || Europa League 2009/2010

Donderdag 3 december 2009 - 21:05 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Dinamo Bucureşti het donderdag 3 december 2009 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz.

Via de Dinamo Bucureşti - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Bucureşti - Sturm Graz (2-1)

Het Europa League duel tussen Dinamo Bucureşti en Sturm Graz is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Dinamo Bucureşti. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Sturm Graz op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Sonnleitner. Helaas voor Sturm Graz werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Dinamo Bucureşti dat via M. Niculae dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 43e minuut kreeg L. Rus van Dinamo Bucureşti voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Dinamo Bucureşti de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 56e minuut scoorde Dinamo Bucureşti via M. Niculae, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Bucureşti - Sturm Graz
2
1
LIVE Dinamo Bucureşti - Sturm Graz 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Bucureşti - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Dinamo Bucureşti Gele kaart voor L. Rus Dinamo Bucureşti
5' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt M. Sonnleitner Sturm Graz
8' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor G. Schildenfeld Sturm Graz
33' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor F. Feldhofer Sturm Graz
41' Doelpunt Dinamo Bucureşti Doelpunt M. Niculae Dinamo Bucureşti
43' Tweede gele kaart Dinamo Bucureşti Tweede gele kaart voor L. Rus Dinamo Bucureşti
56' Doelpunt Dinamo Bucureşti Doelpunt M. Niculae Dinamo Bucureşti
56' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor M. Prettenthaler Sturm Graz
57' Wissel Dinamo Bucureşti Wissel D. Koné voor G. Torje Dinamo Bucureşti
61' Wissel Sturm Graz Wissel J. Jantscher voor M. Sonnleitner Sturm Graz
66' Gele kaart Dinamo Bucureşti Gele kaart voor C. Moti Dinamo Bucureşti
67' Wissel Sturm Graz Wissel D. Beichler voor S. Muratovic Sturm Graz
75' Gele kaart Dinamo Bucureşti Gele kaart voor Molinero Dinamo Bucureşti
76' Wissel Sturm Graz Wissel A. Hölzl voor M. Weinberger Sturm Graz
83' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor M. Ehrenreich Sturm Graz
83' Wissel Dinamo Bucureşti Wissel L. Goian voor Adrian Cristea Dinamo Bucureşti
88' Gele kaart Dinamo Bucureşti Gele kaart voor Andrei Cristea Dinamo Bucureşti
90' Wissel Dinamo Bucureşti Wissel C. Niculescu voor M. Niculae Dinamo Bucureşti