Nabeschouwing Dinamo Minsk - Renova (2-1) || Europa League 2009/2010

Donderdag 2 juli 2009 - 18:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Dinamo Minsk het donderdag 2 juli 2009 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Renova. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyen Dynama in Minsk.

Via de Dinamo Minsk - Renova live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Minsk - Renova (2-1)

Het Europa League duel tussen Dinamo Minsk en Renova is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Dinamo Minsk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 41e minuut dacht Renova op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Ibraimi. Helaas voor Renova werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Dinamo Minsk dat via S. Kislyak dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. Strakhanovich dacht na 89 minuten te scoren voor Dinamo Minsk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Minsk - Renova
2
1
LIVE Dinamo Minsk - Renova 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Minsk - Renova teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Renova Doelpunt B. Ibraimi Renova
46' Wissel Dinamo Minsk Wissel A. Lebedev voor A. Gavruyshko Dinamo Minsk
59' Wissel Dinamo Minsk Wissel O. Strakhanovich voor S. Gigevich Dinamo Minsk
65' Wissel Renova Wissel A. Gafuri voor I. Ismaili Renova
72' Penalty Dinamo Minsk Penalty S. Kislyak Dinamo Minsk
72' Gele kaart Renova Gele kaart voor L. Kovacevic Renova
73' Wissel Dinamo Minsk Wissel S. Dragun voor A. Chukhley Dinamo Minsk
78' Gele kaart Renova Gele kaart voor A. Gafuri Renova
79' Gele kaart Renova Gele kaart voor I. Ali Renova
89' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt O. Strakhanovich Dinamo Minsk
89' Wissel Renova Wissel F. Ademi voor B. Ibraimi Renova
90' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor S. Pavlyukovich Dinamo Minsk
93' Wissel Renova Wissel D. Ignjatovski voor I. Ali Renova