Nabeschouwing Dinamo Tirana - Lahti (2-0) || Europa League 2009/2010

Donderdag 9 juli 2009 - 19:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Dinamo Tirana het donderdag 9 juli 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lahti. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Kombëtar Qemal Stafa in Tirana.

Via de Dinamo Tirana - Lahti live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Tirana - Lahti (2-0)

Het Europa League duel tussen Dinamo Tirana en Lahti is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Dinamo Tirana. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Dinamo Tirana op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Diop. Helaas voor Dinamo Tirana werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 70e minuut was het Dinamo Tirana dat via A. Diop dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Tirana - Lahti
2
0
LIVE Dinamo Tirana - Lahti 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Tirana - Lahti teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Dinamo Tirana Doelpunt A. Diop Dinamo Tirana
17' Gele kaart Dinamo Tirana Gele kaart voor B. Kuli Dinamo Tirana
26' Wissel Lahti Wissel J. Kemppinen voor Rafael Lahti
46' Wissel Dinamo Tirana Wissel S. Plaku voor B. Kuli Dinamo Tirana
46' Wissel Lahti Wissel R. Heini voor D. Shala Lahti
52' Gele kaart Dinamo Tirana Gele kaart voor I. Allmuça Dinamo Tirana
64' Gele kaart Dinamo Tirana Gele kaart voor M. Putincanin Dinamo Tirana
69' Gele kaart Lahti Gele kaart voor M. Fofana Lahti
70' Doelpunt Dinamo Tirana Doelpunt A. Diop Dinamo Tirana
72' Wissel Lahti Wissel T. Huuhka voor H. Haara Lahti
74' Gele kaart Lahti Gele kaart voor V. Szentpéteri Lahti
78' Wissel Dinamo Tirana Wissel N. Ferraj voor E. Vrapi Dinamo Tirana
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Tirana - Lahti
Opstellingen Dinamo Tirana - Lahti

Voorbeschouwing Dinamo Tirana - Lahti

Dinamo Tirana en Lahti spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Tirana en Lahti in de Europa League vond plaats op 2 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lahti. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lahti favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dinamo Tirana te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dinamo Tirana. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.