Nabeschouwing Everton - BATE (0-1) || Europa League 2009/2010

Donderdag 17 december 2009 - 21:05 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Everton het donderdag 17 december 2009 om 21:05 uur in eigen huis op tegen BATE. De wedstrijd wordt gespeeld in Goodison Park in Liverpool.

Via de Everton - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Everton - BATE (0-1)

Het Europa League duel tussen Everton en BATE is geëindigd in een 0-1 overwinning voor BATE. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 75e minuut dacht BATE op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Yurevich. Helaas voor BATE werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Everton - BATE
LIVE Everton - BATE 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Everton - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Everton Wissel H. Akpan voor J. Rodwell Everton
14' Gele kaart BATE Gele kaart voor S. Sosnovski BATE
34' Gele kaart BATE Gele kaart voor P. Nekhajchik BATE
50' Gele kaart Everton Gele kaart voor S. Coleman Everton
51' Gele kaart Everton Gele kaart voor S. Duffy Everton
56' Wissel BATE Wissel A. Pavlov voor D. Likhtarovich BATE
74' Wissel BATE Wissel H. Goharyan voor M. Skavysh BATE
75' Doelpunt BATE Doelpunt A. Yurevich met assist van S. Krivets BATE
75' Wissel Everton Wissel S. Mustafi voor T. Hibbert Everton
82' Wissel Everton Wissel N. Craig voor L. Osman Everton
82' Wissel BATE Wissel V. Bulyga voor P. Nekhajchik BATE