Nabeschouwing Fram - The New Saints (2-1) || Europa League 2009/2010

Donderdag 2 juli 2009 - 21:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Fram het donderdag 2 juli 2009 om 21:00 uur in eigen huis op tegen The New Saints. De wedstrijd wordt gespeeld in Laugardalsvöllur in Reykjavík.

Via de Fram - The New Saints live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fram - The New Saints (2-1)

Het Europa League duel tussen Fram en The New Saints is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fram. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 24e minuut dacht The New Saints op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Evans. Helaas voor The New Saints werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Fram dat via J. Tillen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. H. Juliusson dacht na 48 minuten te scoren voor Fram, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fram - The New Saints
2
1
LIVE Fram - The New Saints 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fram - The New Saints teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor M. Berkeley The New Saints
24' Doelpunt The New Saints Doelpunt S. Evans The New Saints
33' Penalty Fram Penalty J. Tillen Fram
48' Doelpunt Fram Doelpunt H. Juliusson Fram
70' Wissel Fram Wissel Í. Björnsson voor A. Ormarsson Fram
70' Wissel Fram Wissel J. Tillen voor H. Juliusson Fram
73' Wissel The New Saints Wissel A. Darlington voor C. Murtagh The New Saints
83' Wissel The New Saints Wissel C. Marriott voor D. Holmes The New Saints
87' Wissel Fram Wissel Hlynur Magnússon voor I. Ólason Fram
89' Wissel The New Saints Wissel J. McKenna voor P. Baker The New Saints