Nabeschouwing FS Rustavi - B36 (2-0) || Europa League 2009/2010

Donderdag 2 juli 2009 - 15:30 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt FS Rustavi het donderdag 2 juli 2009 om 15:30 uur in eigen huis op tegen B36. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadioni Poladi in Rustavi.

Via de FS Rustavi - B36 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FS Rustavi - B36 (2-0)

Het Europa League duel tussen FS Rustavi en B36 is geëindigd in een 2-0 overwinning voor FS Rustavi. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht FS Rustavi op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Megreladze. Helaas voor FS Rustavi werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 88e minuut was het FS Rustavi dat via G. Megreladze dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut moest FS Rustavi verder met een man minder nadat S. Babunashvili een rode kaart had gekregen. Het lukte B36 in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FS Rustavi - B36
2
0
LIVE FS Rustavi - B36 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FS Rustavi - B36 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt FS Rustavi Doelpunt G. Megreladze FS Rustavi
45' Gele kaart B36 Gele kaart voor B. Koroma B36
46' Wissel FS Rustavi Wissel G. Khubua voor G. Rekhviashvili FS Rustavi
46' Wissel B36 Wissel J. Borg voor S. Malsom B36
60' Wissel FS Rustavi Wissel G. Pipia voor Z. Tchelidze FS Rustavi
72' Wissel FS Rustavi Wissel G. Tchelidze voor G. Seturidze FS Rustavi
74' Gele kaart B36 Gele kaart voor B. Midjord B36
75' Wissel B36 Wissel H. Eysturoy voor B. Koroma B36
77' Gele kaart B36 Gele kaart voor K. Matras B36
80' Gele kaart FS Rustavi Gele kaart voor I. Sirbiladze FS Rustavi
83' Wissel B36 Wissel B. Hermansen voor B. Midjord B36
88' Doelpunt FS Rustavi Doelpunt G. Megreladze FS Rustavi
90' Rode kaart FS Rustavi Rode kaart voor S. Babunashvili FS Rustavi
90' Gele kaart B36 Gele kaart voor B. Hermansen B36