Nabeschouwing Fulham - CSKA Sofia (1-0) || Europa League 2009/2010

Donderdag 3 december 2009 - 21:05 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Fulham het donderdag 3 december 2009 om 21:05 uur in eigen huis op tegen CSKA Sofia.

Via de Fulham - CSKA Sofia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - CSKA Sofia (1-0)

Het Europa League duel tussen Fulham en CSKA Sofia is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 15e minuut dacht Fulham op voorsprong te komen via een doelpunt van Z. Gera. Helaas voor Fulham werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fulham - CSKA Sofia
1
0
LIVE Fulham - CSKA Sofia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - CSKA Sofia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Fulham Doelpunt Z. Gera met assist van B. Riise Fulham
36' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor V. Morozs CSKA Sofia
41' Gele kaart Fulham Gele kaart voor C. Baird Fulham
45' Wissel Fulham Wissel A. Hughes voor B. Hangeland Fulham
54' Wissel CSKA Sofia Wissel Michel voor T. Timonov CSKA Sofia
63' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor Y. Minev CSKA Sofia
64' Wissel CSKA Sofia Wissel K. Yanev voor I. Ivanov CSKA Sofia
70' Wissel Fulham Wissel C. Dempsey voor S. Davies Fulham
72' Wissel CSKA Sofia Wissel Rui Miguel voor Y. Todorov CSKA Sofia
79' Wissel Fulham Wissel D. Duff voor D. Murphy Fulham
81' Gele kaart Fulham Gele kaart voor J. Pantsil Fulham
89' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor K. Stoyanov CSKA Sofia