Nabeschouwing Hapoel Tel Aviv - Teplice (1-1) || Europa League 2009/2010

Donderdag 27 augustus 2009 - 18:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Hapoel Tel Aviv het donderdag 27 augustus 2009 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Teplice. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Stadium in Petah Tikva.

Via de Hapoel Tel Aviv - Teplice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hapoel Tel Aviv - Teplice (1-1)

De Europa League 2009/2010 wedstrijd tussen Hapoel Tel Aviv en Teplice geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 89e minuut dacht Teplice op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Klein. Helaas voor Teplice werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Hapoel Tel Aviv dat via D. Ben Dayan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Hapoel Tel Aviv - Teplice
1
1
LIVE Hapoel Tel Aviv - Teplice 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hapoel Tel Aviv - Teplice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Teplice Wissel P. Verbír voor A. Hesek Teplice
57' Gele kaart Hapoel Tel Aviv Gele kaart voor D. Bondarv Hapoel Tel Aviv
62' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel E. Zahavi voor M. Zandberg Hapoel Tel Aviv
68' Gele kaart Hapoel Tel Aviv Gele kaart voor E. Shechter Hapoel Tel Aviv
68' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel M. Al Lala voor S. Yeboah Hapoel Tel Aviv
70' Gele kaart Teplice Gele kaart voor A. Ljevakovic Teplice
73' Gele kaart Teplice Gele kaart voor S. Vachousek Teplice
73' Wissel Teplice Wissel M. Dolezal voor A. Ljevakovic Teplice
81' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel Z. Menteshashvili voor E. Shechter Hapoel Tel Aviv
82' Wissel Teplice Wissel A. Mahmutovic voor J. Mares Teplice
89' Doelpunt Teplice Doelpunt M. Klein Teplice
90' Doelpunt Hapoel Tel Aviv Doelpunt D. Ben Dayan Hapoel Tel Aviv
90' Gele kaart Teplice Gele kaart voor P. Lukás Teplice
Video hoogtepunten en samenvatting Hapoel Tel Aviv - Teplice
Opstellingen Hapoel Tel Aviv - Teplice

Voorbeschouwing Hapoel Tel Aviv - Teplice

Hapoel Tel Aviv en Teplice spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Hapoel Tel Aviv en Teplice in de Europa League vond plaats op 20 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hapoel Tel Aviv. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Hapoel Tel Aviv favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Teplice slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.