Nabeschouwing Hertha BSC - Brondby (3-1) || Europa League 2009/2010

Donderdag 27 augustus 2009 - 18:15 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Hertha BSC het donderdag 27 augustus 2009 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Brondby. De wedstrijd wordt gespeeld in Friedrich-Ludwig-Jahn-Sportpark in Berlin.

Via de Hertha BSC - Brondby live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hertha BSC - Brondby (3-1)

Het Europa League duel tussen Hertha BSC en Brondby is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Hertha BSC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 51e minuut dacht Brøndby op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Rasmussen. Helaas voor Brøndby werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 75e minuut was het Hertha BSC dat via G. Kacar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Dárdai dacht na 80 minuten te scoren voor Hertha BSC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Hertha BSC via G. Kacar, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Hertha BSC - Brondby
3
1
LIVE Hertha BSC - Brondby 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hertha BSC - Brondby teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor C. Janker Hertha BSC
51' Doelpunt Brøndby Doelpunt M. Rasmussen Brøndby
60' Wissel Hertha BSC Wissel L. Piszczek voor V. Domovchiyski Hertha BSC
61' Wissel Brøndby Wissel M. Bernburg voor P. Madsen Brøndby
62' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor S. von Bergen Hertha BSC
66' Wissel Hertha BSC Wissel M. Nicu voor A. Wichniarek Hertha BSC
68' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor M. von Schleebrügge Brøndby
75' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt G. Kacar Hertha BSC
79' Wissel Brøndby Wissel M. Jensen voor M. Rasmussen Brøndby
80' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt P. Dárdai Hertha BSC
86' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt G. Kacar Hertha BSC
89' Wissel Brøndby Wissel A. Farnerud voor T. Rasmussen Brøndby
90' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor J. Drobný Hertha BSC
90' Wissel Hertha BSC Wissel R. Bengtsson voor P. Ebert Hertha BSC
Video hoogtepunten en samenvatting Hertha BSC - Brondby
Opstellingen Hertha BSC - Brondby

Voorbeschouwing Hertha BSC - Brondby

Hertha BSC en Brondby spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Hertha BSC en Brondby in de Europa League vond plaats op 20 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Brondby. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Brondby favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hertha BSC te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hertha BSC. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.