Nabeschouwing Lahti - Gorica (2-0) || Europa League 2009/2010

Donderdag 23 juli 2009 - 17:30 uur



In de Europa League 2009/2010 neemt Lahti het donderdag 23 juli 2009 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Gorica.

Via de Lahti - Gorica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lahti - Gorica (2-0)

Het Europa League duel tussen Lahti en Gorica is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lahti. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 66e minuut dacht Lahti op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Litmanen. Helaas voor Lahti werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Lahti dat via Rafael dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lahti - Gorica
Goals
2
0
LIVE Lahti - Gorica 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lahti - Gorica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
64' Wissel Lahti Wissel D. Shala voor K. Hietanen Lahti
66' Doelpunt Lahti Doelpunt J. Litmanen Lahti
74' Wissel Lahti Wissel R. Heini voor M. Fofana Lahti
79' Doelpunt Lahti Doelpunt Rafael Lahti
79' Gele kaart Gorica Gele kaart voor M. Osterc Gorica
81' Gele kaart Lahti Gele kaart voor Rafael Lahti
85' Wissel Lahti Wissel J. Kemppinen voor Rafael Lahti
Video hoogtepunten en samenvatting Lahti - Gorica
Opstellingen Lahti - Gorica

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lahti - Gorica

Lahti en Gorica spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat Lahti en Gorica elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Lahti 0
Winst Gorica 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Lahti - Gorica Opstelling Lahti Opstelling Gorica Live Lahti - Gorica Live Lahti - Gorica kijken Lahti - Gorica kijken Live Lahti - Gorica stream Lahti - Gorica Fox Sports Nabeschouwing Lahti - Gorica Uitslag Lahti - Gorica Statistieken Lahti - Gorica Europa League 2009/2010 Lahti - Gorica wedden Lahti - Gorica gokken Lahti - Gorica Unibet