Nabeschouwing NSÍ - Rosenborg (0-3) || Europa League 2009/2010

Donderdag 2 juli 2009 - 20:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt NSÍ het donderdag 2 juli 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rosenborg.

Via de NSÍ - Rosenborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NSÍ - Rosenborg (0-3)

Het Europa League duel tussen NSÍ en Rosenborg is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Rosenborg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 21e minuut dacht Rosenborg op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Zahora. Helaas voor Rosenborg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Rosenborg dat via D. Zahora dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Lustig dacht na 89 minuten te scoren voor Rosenborg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken NSÍ - Rosenborg
LIVE NSÍ - Rosenborg 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NSÍ - Rosenborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Rosenborg Doelpunt D. Zahora Rosenborg
46' Wissel Rosenborg Wissel R. Miller voor K. Stadsgaard Rosenborg
57' Wissel NSÍ Wissel J. Joensen voor J. Frederiksberg NSÍ
59' Doelpunt Rosenborg Doelpunt D. Zahora Rosenborg
65' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor A. Lago Rosenborg
66' Wissel Rosenborg Wissel T. Olsen voor S. Iversen Rosenborg
72' Wissel Rosenborg Wissel A. Tettey voor A. Annan Rosenborg
73' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor A. Nordvik Rosenborg
76' Wissel NSÍ Wissel K. Olsen voor H. Elttør NSÍ
80' Wissel NSÍ Wissel H. Madsen voor K. Potemkin NSÍ
83' Gele kaart NSÍ Gele kaart voor H. Madsen NSÍ
89' Penalty Rosenborg Penalty M. Lustig Rosenborg