Nabeschouwing Panathinaikos - Dinamo Bucureşti (3-0) || Europa League 2009/2010

Woensdag 16 december 2009 - 19:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Panathinaikos het woensdag 16 december 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Bucureşti.

Via de Panathinaikos - Dinamo Bucureşti live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Panathinaikos - Dinamo Bucureşti (3-0)

Het Europa League duel tussen Panathinaikos en Dinamo Bucureşti is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Panathinaikos. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 55e minuut dacht Panathinaikos op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Rukavina. Helaas voor Panathinaikos werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 80e minuut was het Panathinaikos dat via D. Cissé dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Cissé dacht na 85 minuten te scoren voor Panathinaikos, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Panathinaikos - Dinamo Bucureşti
3
0
LIVE Panathinaikos - Dinamo Bucureşti 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Panathinaikos - Dinamo Bucureşti teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Dinamo Bucureşti Gele kaart voor O. NDoye Dinamo Bucureşti
46' Wissel Dinamo Bucureşti Wissel Adrian Cristea voor M. Alexe Dinamo Bucureşti
50' Gele kaart Dinamo Bucureşti Gele kaart voor G. Tamas Dinamo Bucureşti
55' Doelpunt Panathinaikos Doelpunt A. Rukavina Panathinaikos
56' Gele kaart Dinamo Bucureşti Gele kaart voor Adrian Cristea Dinamo Bucureşti
57' Wissel Panathinaikos Wissel K. Katsouranis voor G. Karagounis Panathinaikos
60' Wissel Dinamo Bucureşti Wissel I. Zicu voor G. Torje Dinamo Bucureşti
67' Wissel Dinamo Bucureşti Wissel C. Niculescu voor Andrei Cristea Dinamo Bucureşti
69' Wissel Panathinaikos Wissel S. Leto voor S. Ninis Panathinaikos
80' Doelpunt Panathinaikos Doelpunt D. Cissé Panathinaikos
82' Wissel Panathinaikos Wissel D. Salpingidis voor A. Rukavina Panathinaikos
85' Doelpunt Panathinaikos Doelpunt D. Cissé Panathinaikos