Nabeschouwing Partizan - Club Brugge (2-4) || Europa League 2009/2010

Donderdag 5 november 2009 - 21:05 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Partizan het donderdag 5 november 2009 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Club Brugge.

Via de Partizan - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partizan - Club Brugge (2-4)

Het Europa League duel tussen Partizan en Club Brugge is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 28e minuut dacht Club Brugge op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Perisic. Helaas voor Club Brugge werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Club Brugge dat via D. Kouemaha dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Ljajic dacht na 52 minuten te scoren voor Partizan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Club Brugge via D. Kouemaha, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 66 minuten spelen wist Partizan via Washington de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 74e minuut scoorde V. Odjidja-Ofoe namens Club Brugge. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Na 80 minuten moest Partizan speler M. Krstajic het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Partizan de wedstrijd uit moest spelen met een man minder.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Partizan - Club Brugge
2
4
LIVE Partizan - Club Brugge 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partizan - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Club Brugge Doelpunt I. Perisic Club Brugge
35' Doelpunt Club Brugge Doelpunt D. Kouemaha Club Brugge
46' Wissel Partizan Wissel M. Bogunovic voor B. Ilic Partizan
50' Wissel Partizan Wissel Washington voor L. Diarra Partizan
52' Doelpunt Partizan Doelpunt A. Ljajic Partizan
55' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor N. Dirar Club Brugge
56' Gele kaart Partizan Gele kaart voor B. Jovanovic Partizan
57' Doelpunt Club Brugge Doelpunt D. Kouemaha Club Brugge
57' Gele kaart Partizan Gele kaart voor M. Krstajic Partizan
58' Wissel Club Brugge Wissel J. Akpala voor N. Dirar Club Brugge
66' Doelpunt Partizan Doelpunt Washington Partizan
74' Doelpunt Club Brugge Doelpunt V. Odjidja-Ofoe Club Brugge
74' Wissel Partizan Wissel N. Tomic voor B. Jovanovic Partizan
80' Tweede gele kaart Partizan Tweede gele kaart voor M. Krstajic Partizan
82' Wissel Club Brugge Wissel J. Simaeys voor I. Perisic Club Brugge
83' Gele kaart Partizan Gele kaart voor Almami Moreira Partizan
83' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor J. Blondel Club Brugge
86' Wissel Club Brugge Wissel J. Vermeulen voor G. De Mets Club Brugge
90' Gele kaart Partizan Gele kaart voor N. Djordjevic Partizan