Nabeschouwing Rabotnicki - Crusaders (4-2) || Europa League 2009/2010

Donderdag 23 juli 2009 - 17:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Rabotnicki het donderdag 23 juli 2009 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Crusaders. De wedstrijd wordt gespeeld in Nacionalna Arena Filip II Makedonski in Skopje.

Via de Rabotnicki - Crusaders live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rabotnicki - Crusaders (4-2)

Het Europa League duel tussen Rabotnicki en Crusaders is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Rabotnicki. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht Rabotnicki op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Bozhinovski. Helaas voor Rabotnicki werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Rabotnicki dat via Zé Carlos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Owens dacht na 70 minuten te scoren voor Crusaders, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde Rabotnicki via Zé Carlos, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 84 minuten spelen wist Rabotnicki via F. Petkovski de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 93e minuut scoorde M. Donnelly namens Crusaders. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Na 91 minuten moest Rabotnicki speler F. Petkovski het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Rabotnicki de wedstrijd uit moest spelen met een man minder.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Rabotnicki - Crusaders
4
2
LIVE Rabotnicki - Crusaders 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rabotnicki - Crusaders teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Rabotnicki Doelpunt B. Bozhinovski Rabotnicki
35' Doelpunt Rabotnicki Doelpunt Zé Carlos Rabotnicki
46' Wissel Crusaders Wissel D. Rainey voor C. Morrow Crusaders
46' Wissel Crusaders Wissel J. Owens voor Jonny Magee Crusaders
47' Gele kaart Rabotnicki Gele kaart voor R. Bojovic Rabotnicki
54' Gele kaart Rabotnicki Gele kaart voor V. Bozhinovski Rabotnicki
60' Gele kaart Rabotnicki Gele kaart voor M. Bogatinov Rabotnicki
67' Wissel Rabotnicki Wissel F. Petkovski voor D. Savic Rabotnicki
68' Wissel Crusaders Wissel D. Caddell voor A. Black Crusaders
70' Doelpunt Crusaders Doelpunt J. Owens Crusaders
76' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor D. Caddell Crusaders
79' Doelpunt Rabotnicki Doelpunt Zé Carlos Rabotnicki
80' Wissel Rabotnicki Wissel M. Muarem voor Zé Carlos Rabotnicki
81' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor D. Rainey Crusaders
84' Doelpunt Rabotnicki Doelpunt F. Petkovski Rabotnicki
84' Gele kaart Rabotnicki Gele kaart voor F. Petkovski Rabotnicki
85' Wissel Rabotnicki Wissel Carlos Roberto voor Wandeir Rabotnicki
88' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor R. McCann Crusaders
93' Doelpunt Crusaders Doelpunt M. Donnelly Crusaders
91' Tweede gele kaart Rabotnicki Tweede gele kaart voor F. Petkovski Rabotnicki
Video hoogtepunten en samenvatting Rabotnicki - Crusaders
Opstellingen Rabotnicki - Crusaders

Voorbeschouwing Rabotnicki - Crusaders

Rabotnicki en Crusaders spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Rabotnicki en Crusaders in de Europa League vond plaats op 14 juli 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.