Nabeschouwing Randers - Linfield (4-0) || Europa League 2009/2010

Donderdag 2 juli 2009 - 19:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Randers het donderdag 2 juli 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Linfield.

Via de Randers - Linfield live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Randers - Linfield (4-0)

Het Europa League duel tussen Randers en Linfield is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Randers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 36e minuut dacht Randers op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Berg. Helaas voor Randers werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Randers dat via T. Sane dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Nygaard dacht na 79 minuten te scoren voor Randers, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 80e minuut scoorde Randers via K. Lorentzen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Randers - Linfield
4
0
LIVE Randers - Linfield 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Randers - Linfield teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Randers Doelpunt S. Berg Randers
47' Doelpunt Randers Doelpunt T. Sane Randers
62' Wissel Linfield Wissel C. Allen voor P. Lowry Linfield
69' Wissel Linfield Wissel D. Curran voor B. Burns Linfield
73' Wissel Randers Wissel R. Olsen voor T. Grahn Randers
73' Wissel Randers Wissel M. Beckmann voor T. Sane Randers
74' Wissel Linfield Wissel K. McHugh voor M. McAllister Linfield
78' Gele kaart Linfield Gele kaart voor K. McHugh Linfield
79' Doelpunt Randers Doelpunt M. Nygaard Randers
80' Doelpunt Randers Doelpunt K. Lorentzen Randers
82' Wissel Randers Wissel J. Damborg voor K. Pedersen Randers