Nabeschouwing Rapid Wien - APOP Kinyras (2-1) || Europa League 2009/2010

Donderdag 30 juli 2009 - 19:15 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Rapid Wien het donderdag 30 juli 2009 om 19:15 uur in eigen huis op tegen APOP Kinyras.

Via de Rapid Wien - APOP Kinyras live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - APOP Kinyras (2-1)

Het Europa League duel tussen Rapid Wien en APOP Kinyras is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 24e minuut dacht Rapid Vienna op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Maierhofer. Helaas voor Rapid Vienna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Rapid Vienna dat via N. Jelavic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. José Semedo dacht na 79 minuten te scoren voor APOP Kinyras, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien - APOP Kinyras
2
1
LIVE Rapid Wien - APOP Kinyras 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - APOP Kinyras teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart APOP Kinyras Gele kaart voor F. Buyse APOP Kinyras
24' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt S. Maierhofer Rapid Vienna
39' Gele kaart APOP Kinyras Gele kaart voor G. Tall APOP Kinyras
46' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Katzer Rapid Vienna
55' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Trimmel voor Y. Pehlivan Rapid Vienna
57' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt N. Jelavic Rapid Vienna
58' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Maierhofer Rapid Vienna
60' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor H. Eder Rapid Vienna
63' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor A. Dober Rapid Vienna
65' Wissel APOP Kinyras Wissel Fillip Da Silva voor S. Liri APOP Kinyras
66' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Thonhofer voor A. Dober Rapid Vienna
70' Wissel APOP Kinyras Wissel S. González voor Edgar Marcelino APOP Kinyras
77' Wissel Rapid Vienna Wissel S. Kulovits voor N. Jelavic Rapid Vienna
79' Doelpunt APOP Kinyras Doelpunt José Semedo APOP Kinyras
88' Gele kaart APOP Kinyras Gele kaart voor José Semedo APOP Kinyras
88' Wissel APOP Kinyras Wissel S. Bengelloun voor José Semedo APOP Kinyras