Nabeschouwing Rapid Wien - Hapoel Tel Aviv (0-3) || Europa League 2009/2010

Donderdag 5 november 2009 - 19:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Rapid Wien het donderdag 5 november 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Hapoel Tel Aviv. De wedstrijd wordt gespeeld in Ernst-Happel-Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Hapoel Tel Aviv live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Hapoel Tel Aviv (0-3)

Het Europa League duel tussen Rapid Wien en Hapoel Tel Aviv is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Hapoel Tel Aviv. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 13e minuut dacht Hapoel Tel Aviv op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Yadin. Helaas voor Hapoel Tel Aviv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Hapoel Tel Aviv dat via G. Vermouth dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Natcho dacht na 70 minuten te scoren voor Hapoel Tel Aviv, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien - Hapoel Tel Aviv
LIVE Rapid Wien - Hapoel Tel Aviv 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Hapoel Tel Aviv teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Hapoel Tel Aviv Doelpunt A. Yadin Hapoel Tel Aviv
36' Gele kaart Hapoel Tel Aviv Gele kaart voor A. Yadin Hapoel Tel Aviv
57' Wissel Rapid Vienna Wissel R. Gartler voor Y. Pehlivan Rapid Vienna
59' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel Z. Menteshashvili voor N. Vucicevic Hapoel Tel Aviv
65' Doelpunt Hapoel Tel Aviv Doelpunt G. Vermouth Hapoel Tel Aviv
65' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Drazan voor V. Kavlak Rapid Vienna
70' Doelpunt Hapoel Tel Aviv Doelpunt B. Natcho Hapoel Tel Aviv
73' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel M. Al Lala voor S. Yeboah Hapoel Tel Aviv
80' Wissel Rapid Vienna Wissel H. Salihi voor N. Jelavic Rapid Vienna
87' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel M. Zandberg voor A. Yadin Hapoel Tel Aviv
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Hapoel Tel Aviv
Opstellingen Rapid Wien - Hapoel Tel Aviv

Voorbeschouwing Rapid Wien - Hapoel Tel Aviv

Rapid Wien en Hapoel Tel Aviv spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Rapid Wien en Hapoel Tel Aviv elkaar treffen in de Europa League.