Nabeschouwing Renova - Dinamo Minsk (1-1) || Europa League 2009/2010

Donderdag 9 juli 2009 - 17:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Renova het donderdag 9 juli 2009 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Minsk. De wedstrijd wordt gespeeld in Gradski Stadion in Tetovo.

Via de Renova - Dinamo Minsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Renova - Dinamo Minsk (1-1)

De Europa League 2009/2010 wedstrijd tussen Renova en Dinamo Minsk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 12e minuut dacht Renova op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Ibraimi. Helaas voor Renova werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Dinamo Minsk dat via S. Kislyak dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Renova - Dinamo Minsk
1
1
LIVE Renova - Dinamo Minsk 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Renova - Dinamo Minsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Renova Doelpunt B. Ibraimi Renova
23' Gele kaart Renova Gele kaart voor I. Ali Renova
31' Wissel Dinamo Minsk Wissel S. Gigevich voor O. Shkabara Dinamo Minsk
36' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor A. Montaroup Dinamo Minsk
37' Gele kaart Renova Gele kaart voor F. Statovci Renova
38' Penalty Dinamo Minsk Penalty S. Kislyak Dinamo Minsk
38' Gele kaart Renova Gele kaart voor I. Stojanov Renova
48' Gele kaart Renova Gele kaart voor V. Despotovski Renova
51' Wissel Dinamo Minsk Wissel B. Zita Mbanangoyé voor S. Kislyak Dinamo Minsk
56' Wissel Renova Wissel F. Gashi voor A. Angelovski Renova
61' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor Z. Saraba Dinamo Minsk
62' Wissel Dinamo Minsk Wissel O. Strakhanovich voor A. Putsila Dinamo Minsk
81' Wissel Renova Wissel A. Gafuri voor I. Ismaili Renova
87' Wissel Renova Wissel F. Ademi voor F. Gashi Renova
Video hoogtepunten en samenvatting Renova - Dinamo Minsk
Opstellingen Renova - Dinamo Minsk

Voorbeschouwing Renova - Dinamo Minsk

Renova en Dinamo Minsk spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Renova en Dinamo Minsk in de Europa League vond plaats op 2 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Minsk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dinamo Minsk favoriet. 1 keer wist de ploeg van Renova te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Renova. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.