Nabeschouwing Rijeka - Differdange 03 (3-0) || Europa League 2009/2010

Donderdag 23 juli 2009 - 21:05 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Rijeka het donderdag 23 juli 2009 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Differdange 03.

Via de Rijeka - Differdange 03 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rijeka - Differdange 03 (3-0)

Het Europa League duel tussen Rijeka en Differdange 03 is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Rijeka. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht Rijeka op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Ceric. Helaas voor Rijeka werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Rijeka dat via Anas Sharbini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Sharbini dacht na 64 minuten te scoren voor Rijeka, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rijeka - Differdange 03
3
0
LIVE Rijeka - Differdange 03 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rijeka - Differdange 03 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor A. Sharbini Rijeka
16' Gele kaart Differdange 03 Gele kaart voor M. Kettenmeyer Differdange 03
20' Doelpunt Rijeka Doelpunt T. Ceric Rijeka
24' Doelpunt Rijeka Doelpunt Anas Sharbini Rijeka
46' Wissel Differdange 03 Wissel P. Piskor voor A. Mendes Differdange 03
51' Gele kaart Differdange 03 Gele kaart voor K. Kintziger Differdange 03
54' Wissel Differdange 03 Wissel I. Diop voor A. May Differdange 03
55' Gele kaart Differdange 03 Gele kaart voor P. Piskor Differdange 03
64' Doelpunt Rijeka Doelpunt A. Sharbini Rijeka
66' Wissel Differdange 03 Wissel C. Pace voor M. Kettenmeyer Differdange 03
69' Wissel Rijeka Wissel D. Kreilach voor H. Strok Rijeka
78' Wissel Rijeka Wissel M. Matko voor S. Krizman Rijeka
86' Wissel Rijeka Wissel J. Smith voor R. Fernández Rijeka
89' Gele kaart Differdange 03 Gele kaart voor I. Diop Differdange 03
Video hoogtepunten en samenvatting Rijeka - Differdange 03
Opstellingen Rijeka - Differdange 03

Voorbeschouwing Rijeka - Differdange 03

Rijeka en Differdange 03 spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Rijeka en Differdange 03 in de Europa League vond plaats op 16 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Differdange 03. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Differdange 03 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rijeka te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rijeka. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.