Nabeschouwing Rijeka - Metalist (1-2) || Europa League 2009/2010

Donderdag 30 juli 2009 - 21:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Rijeka het donderdag 30 juli 2009 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Metalist.

Via de Rijeka - Metalist live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rijeka - Metalist (1-2)

Het Europa League duel tussen Rijeka en Metalist is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Metalist. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 43e minuut dacht Metalist op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Eremenko. Helaas voor Metalist werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Rijeka dat via A. Sharbini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 67e minuut moest Metalist verder met een man minder nadat S. Valyaev een rode kaart had gekregen. Het lukte Rijeka in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 85e minuut scoorde Metalist via V. Lysenko, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rijeka - Metalist
1
2
LIVE Rijeka - Metalist 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rijeka - Metalist teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Rijeka Wissel J. Smith voor Anas Sharbini Rijeka
34' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor M. Matko Rijeka
39' Gele kaart Metalist Gele kaart voor Edmar Metalist
43' Doelpunt Metalist Doelpunt A. Eremenko Metalist
45' Gele kaart Metalist Gele kaart voor J. Maidana Metalist
59' Doelpunt Rijeka Doelpunt A. Sharbini Rijeka
65' Wissel Metalist Wissel D. Oliynyk voor A. Eremenko Metalist
65' Wissel Metalist Wissel A. Trisovic voor M. Devic Metalist
67' Rode kaart Metalist Rode kaart voor S. Valyaev Metalist
71' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor R. Fernández Rijeka
75' Wissel Rijeka Wissel M. Tadejevic voor H. Strok Rijeka
79' Wissel Metalist Wissel A. Berezovchuk voor S. Pshenichnikh Metalist
80' Wissel Rijeka Wissel V. Turkalj voor M. Matko Rijeka
85' Doelpunt Metalist Doelpunt V. Lysenko Metalist
85' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor I. Mance Rijeka
92' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor A. Pamic Rijeka