Nabeschouwing Rosenborg - NSÍ (3-1) || Europa League 2009/2010

Donderdag 9 juli 2009 - 19:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Rosenborg het donderdag 9 juli 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen NSÍ.

Via de Rosenborg - NSÍ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - NSÍ (3-1)

Het Europa League duel tussen Rosenborg en NSÍ is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Rosenborg. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht NSÍ op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Potemkin. Helaas voor NSÍ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Rosenborg dat via S. Iversen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Abdou Razak Traoré dacht na 92 minuten te scoren voor Rosenborg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 93e minuut scoorde Rosenborg via T. Olsen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Rosenborg - NSÍ
3
1
LIVE Rosenborg - NSÍ 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - NSÍ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt NSÍ Doelpunt K. Potemkin NSÍ
39' Doelpunt Rosenborg Doelpunt S. Iversen Rosenborg
43' Gele kaart NSÍ Gele kaart voor J. Davidsen NSÍ
61' Wissel NSÍ Wissel J. Mortensen voor C. Jacobsen NSÍ
65' Wissel Rosenborg Wissel A. Tettey voor A. Annan Rosenborg
65' Wissel Rosenborg Wissel K. Sellin voor S. Iversen Rosenborg
70' Wissel NSÍ Wissel K. Olsen voor K. Potemkin NSÍ
76' Wissel Rosenborg Wissel Abdou Razak Traoré voor P. Skjelbred Rosenborg
89' Wissel NSÍ Wissel J. Joensen voor B. Løkin NSÍ
92' Penalty Rosenborg Penalty Abdou Razak Traoré Rosenborg
93' Doelpunt Rosenborg Doelpunt T. Olsen Rosenborg
91' Gele kaart NSÍ Gele kaart voor J. Frederiksberg NSÍ
Video hoogtepunten en samenvatting Rosenborg - NSÍ
Opstellingen Rosenborg - NSÍ

Voorbeschouwing Rosenborg - NSÍ

Rosenborg en NSÍ spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Rosenborg en NSÍ in de Europa League vond plaats op 2 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rosenborg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Rosenborg favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl NSÍ slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.