Nabeschouwing Sarajevo - Spartak Trnava (1-0) || Europa League 2009/2010

Donderdag 16 juli 2009 - 20:15 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Sarajevo het donderdag 16 juli 2009 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Spartak Trnava.

Via de Sarajevo - Spartak Trnava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sarajevo - Spartak Trnava (1-0)

Het Europa League duel tussen Sarajevo en Spartak Trnava is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sarajevo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 14e minuut dacht Sarajevo op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Muminovic. Helaas voor Sarajevo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sarajevo - Spartak Trnava
1
0
LIVE Sarajevo - Spartak Trnava 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sarajevo - Spartak Trnava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Sarajevo Doelpunt M. Muminovic Sarajevo
69' Wissel Spartak Trnava Wissel Danilo voor M. Hruska Spartak Trnava
75' Wissel Sarajevo Wissel A. Avdic voor A. Jahovic Sarajevo
82' Wissel Spartak Trnava Wissel L. Bernath voor V. Kozuch Spartak Trnava
85' Wissel Sarajevo Wissel D. Hamzagic voor M. Muminovic Sarajevo
93' Wissel Sarajevo Wissel A. Pliska voor D. Hadzic Sarajevo
90' Wissel Spartak Trnava Wissel M. Zeleznik voor P. Duris Spartak Trnava