Nabeschouwing SC Heerenveen - Hertha BSC (2-3) || Europa League 2009/2010

Donderdag 5 november 2009 - 19:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt SC Heerenveen het donderdag 5 november 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Hertha BSC.

Via de SC Heerenveen - Hertha BSC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Hertha BSC (2-3)

Het Europa League duel tussen SC Heerenveen en Hertha BSC is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Hertha BSC. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 4e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Papadopulos. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het Hertha BSC dat via V. Domovchiyski dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Papadopulos dacht na 36 minuten te scoren voor SC Heerenveen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 52e minuut scoorde Hertha BSC via V. Domovchiyski, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Hertha BSC via A. Wichniarek de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - Hertha BSC
2
3
LIVE SC Heerenveen - Hertha BSC 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Hertha BSC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Papadopulos SC Heerenveen
21' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt V. Domovchiyski Hertha BSC
36' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Papadopulos SC Heerenveen
44' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor A. Friedrich Hertha BSC
52' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt V. Domovchiyski Hertha BSC
60' Wissel Hertha BSC Wissel Raffael voor S. Bigalke Hertha BSC
66' Wissel SC Heerenveen Wissel M. Väyrynen voor R. Beerens SC Heerenveen
72' Wissel Hertha BSC Wissel L. Piszczek voor M. Nicu Hertha BSC
82' Wissel SC Heerenveen Wissel Paulo Henrique voor H. Losada SC Heerenveen
90' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt A. Wichniarek Hertha BSC
90' Wissel Hertha BSC Wissel C. Janker voor V. Domovchiyski Hertha BSC
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - Hertha BSC
Opstellingen SC Heerenveen - Hertha BSC

Voorbeschouwing SC Heerenveen - Hertha BSC

SC Heerenveen en Hertha BSC spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat SC Heerenveen en Hertha BSC elkaar treffen in de Europa League.