Nabeschouwing SC Heerenveen - PAOK (0-0) || Europa League 2009/2010

Donderdag 27 augustus 2009 - 18:45 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt SC Heerenveen het donderdag 27 augustus 2009 om 18:45 uur in eigen huis op tegen PAOK.

Via de SC Heerenveen - PAOK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - PAOK (0-0)

De Europa League 2009/2010 wedstrijd tussen SC Heerenveen en PAOK geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - PAOK
LIVE SC Heerenveen - PAOK 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - PAOK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Breuer SC Heerenveen
56' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Dingsdag SC Heerenveen
60' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor H. Losada SC Heerenveen
61' Wissel PAOK Wissel L. Filomeno voor G. Fotakis PAOK
69' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Vitolo PAOK
75' Wissel PAOK Wissel V. Koutsianikoulis voor P. García PAOK
78' Wissel SC Heerenveen Wissel B. Kalou voor G. Sibon SC Heerenveen
82' Wissel PAOK Wissel I. Anastasakos voor M. Savini PAOK
86' Gele kaart PAOK Gele kaart voor J. Bizera PAOK
95' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor K. Nielsen SC Heerenveen
95' Gele kaart PAOK Gele kaart voor B. Cirillo PAOK
93' Wissel SC Heerenveen Wissel P. Ingelsten voor Paulo Henrique SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - PAOK
Opstellingen SC Heerenveen - PAOK

Voorbeschouwing SC Heerenveen - PAOK

SC Heerenveen en PAOK spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen SC Heerenveen en PAOK in de Europa League vond plaats op 20 augustus 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.