Nabeschouwing Slavia Praag - Valencia (2-2) || Europa League 2009/2010

Donderdag 5 november 2009 - 19:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Slavia Praag het donderdag 5 november 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Arena in Praha.

Via de Slavia Praag - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Praag - Valencia (2-2)

De Europa League 2009/2010 wedstrijd tussen Slavia Praag en Valencia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 22e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van Joaquín. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Valencia dat via H. Maduro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 48e minuut kreeg Z. Senkerik van Slavia Praha voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Slavia Praha de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 79e minuut scoorde Slavia Praha via P. Janda, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 82 minuten spelen wist Slavia Praha via P. Grajciar de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 90 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat Rubén Baraja zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Slavia Praag - Valencia
2
2
LIVE Slavia Praag - Valencia 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Praag - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Penalty Valencia Penalty Joaquín Valencia
28' Wissel Slavia Praha Wissel M. Vaniak voor D. Romanovs Slavia Praha
44' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor Z. Senkerik Slavia Praha
45' Wissel Slavia Praha Wissel P. Janda voor R. Naumov Slavia Praha
47' Doelpunt Valencia Doelpunt H. Maduro Valencia
48' Tweede gele kaart Slavia Praha Tweede gele kaart voor Z. Senkerik Slavia Praha
58' Wissel Valencia Wissel Pablo Hernández voor David Silva Valencia
61' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Pablo Hernández Valencia
62' Gele kaart Valencia Gele kaart voor J. Mathieu Valencia
64' Wissel Valencia Wissel Jordi Alba voor Mata Valencia
69' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor P. Trapp Slavia Praha
70' Wissel Valencia Wissel Del Horno voor J. Mathieu Valencia
79' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt P. Janda Slavia Praha
82' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt P. Grajciar Slavia Praha
84' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor P. Grajciar Slavia Praha
84' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Del Horno Valencia
86' Wissel Slavia Praha Wissel V. Smicer voor P. Grajciar Slavia Praha
88' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Rubén Baraja Valencia
90' Tweede gele kaart Valencia Tweede gele kaart voor Rubén Baraja Valencia
90' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor V. Smicer Slavia Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Praag - Valencia
Opstellingen Slavia Praag - Valencia

Voorbeschouwing Slavia Praag - Valencia

Slavia Praag en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Slavia Praag en Valencia elkaar treffen in de Europa League.