Nabeschouwing Slavija - Košice (0-2) || Europa League 2009/2010

Donderdag 30 juli 2009 - 20:15 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Slavija het donderdag 30 juli 2009 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Košice.

Via de Slavija - Košice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavija - Košice (0-2)

Het Europa League duel tussen Slavija en Košice is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Košice. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 11e minuut dacht Košice op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Novák. Helaas voor Košice werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Košice dat via D. Skutka dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Slavija - Košice
LIVE Slavija - Košice 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavija - Košice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Košice Doelpunt J. Novák Košice
38' Gele kaart Košice Gele kaart voor D. Skutka Košice
46' Wissel Slavija Wissel I. Radovanovic voor M. Radonja Slavija
60' Doelpunt Košice Doelpunt D. Skutka Košice
61' Wissel Košice Wissel L. Janic voor D. Skutka Košice
67' Wissel Slavija Wissel D. Nikolic voor N. Seslija Slavija
68' Wissel Slavija Wissel V. Benovic voor D. Lackanovic Slavija
71' Gele kaart Slavija Gele kaart voor D. Nikolic Slavija
78' Gele kaart Košice Gele kaart voor T. Dobias Košice
82' Wissel Košice Wissel K. Karas voor M. Milinkovic Košice
90' Gele kaart Slavija Gele kaart voor V. Scepanovic Slavija
90' Wissel Košice Wissel F. Serecin voor J. Novák Košice