Nabeschouwing Slovan Liberec - Dinamo Bucureşti (0-3) (8-9 na strafschoppen) || Europa League 2009/2010

Donderdag 27 augustus 2009 - 19:30 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Slovan Liberec het donderdag 27 augustus 2009 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Bucureşti.

Via de Slovan Liberec - Dinamo Bucureşti live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Liberec - Dinamo Bucureşti (0-3) (8-9 na strafschoppen)

Het Europa League duel tussen Slovan Liberec en Dinamo Bucureşti is geëindigd in een overwinning voor Dinamo Bucureşti. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-3 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Dinamo Bucureşti het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 8-9 gewonnen werd.

In de 3e minuut dacht Dinamo Bucureşti op voorsprong te komen via een doelpunt van Andrei Cristea. Helaas voor Dinamo Bucureşti werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Dinamo Bucureşti dat via M. Niculae dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Niculae dacht na 82 minuten te scoren voor Dinamo Bucureşti, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 8-9 score in het voordeel van Dinamo Bucureşti, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Slovan Liberec - Dinamo Bucureşti
LIVE Slovan Liberec - Dinamo Bucureşti 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Liberec - Dinamo Bucureşti teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Dinamo Bucureşti Doelpunt Andrei Cristea Dinamo Bucureşti
46' Wissel Dinamo Bucureşti Wissel M. Niculae voor I. Danciulescu Dinamo Bucureşti
49' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor J. Coric Slovan Liberec
52' Gele kaart Dinamo Bucureşti Gele kaart voor C. Moti Dinamo Bucureşti
58' Doelpunt Dinamo Bucureşti Doelpunt M. Niculae Dinamo Bucureşti
62' Wissel Slovan Liberec Wissel L. Vácha voor J. Nezmar Slovan Liberec
65' Wissel Dinamo Bucureşti Wissel G. Torje voor Adrian Cristea Dinamo Bucureşti
71' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor L. Vácha Slovan Liberec
74' Wissel Slovan Liberec Wissel J. Blazek voor A. Keric Slovan Liberec
75' Gele kaart Dinamo Bucureşti Gele kaart voor Z. Diabaté Dinamo Bucureşti
76' Gele kaart Dinamo Bucureşti Gele kaart voor I. Zicu Dinamo Bucureşti
77' Wissel Dinamo Bucureşti Wissel C. Niculescu voor Andrei Cristea Dinamo Bucureşti
79' Gele kaart Dinamo Bucureşti Gele kaart voor M. Niculae Dinamo Bucureşti
82' Doelpunt Dinamo Bucureşti Doelpunt M. Niculae Dinamo Bucureşti
88' Wissel Slovan Liberec Wissel P. Papousek voor J. Coric Slovan Liberec
93' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor J. Blazek Slovan Liberec
105' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor L. Vulin Slovan Liberec
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Liberec - Dinamo Bucureşti
Opstellingen Slovan Liberec - Dinamo Bucureşti

Voorbeschouwing Slovan Liberec - Dinamo Bucureşti

Slovan Liberec en Dinamo Bucureşti spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Slovan Liberec en Dinamo Bucureşti in de Europa League vond plaats op 20 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Slovan Liberec. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Slovan Liberec favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Dinamo Bucureşti slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.