Nabeschouwing Slovan Liberec - Vaduz (2-0) || Europa League 2009/2010

Donderdag 6 augustus 2009 - 18:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Slovan Liberec het donderdag 6 augustus 2009 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Vaduz.

Via de Slovan Liberec - Vaduz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Liberec - Vaduz (2-0)

Het Europa League duel tussen Slovan Liberec en Vaduz is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Slovan Liberec. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 17e minuut dacht Slovan Liberec op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Keric. Helaas voor Slovan Liberec werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Slovan Liberec dat via J. Nezmar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 74e minuut moest Vaduz verder met een man minder nadat M. Steil een rode kaart had gekregen. Het lukte Slovan Liberec in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Slovan Liberec - Vaduz
2
0
LIVE Slovan Liberec - Vaduz 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Liberec - Vaduz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel Slovan Liberec Wissel L. Vácha voor J. Blazek Slovan Liberec
17' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt A. Keric Slovan Liberec
22' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt J. Nezmar Slovan Liberec
45' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor L. Vácha Slovan Liberec
46' Wissel Vaduz Wissel M. Colocci voor D. Kempe Vaduz
53' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor M. Stegmayer Vaduz
54' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor P. Cerrone Vaduz
64' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor M. Stuckmann Vaduz
69' Wissel Slovan Liberec Wissel J. Divis voor J. Nezmar Slovan Liberec
74' Rode kaart Vaduz Rode kaart voor M. Steil Vaduz
79' Wissel Vaduz Wissel M. Rechsteiner voor M. Stegmayer Vaduz
84' Wissel Slovan Liberec Wissel T. Frejlach voor J. Coric Slovan Liberec
86' Wissel Vaduz Wissel Q. Löppert voor A. Rebronja Vaduz
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Liberec - Vaduz
Opstellingen Slovan Liberec - Vaduz

Voorbeschouwing Slovan Liberec - Vaduz

Slovan Liberec en Vaduz spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Slovan Liberec en Vaduz in de Europa League vond plaats op 30 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Slovan Liberec. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Slovan Liberec favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Vaduz slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.