Nabeschouwing Sporting CP - SC Heerenveen (1-1) || Europa League 2009/2010

Donderdag 3 december 2009 - 21:05 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Sporting CP het donderdag 3 december 2009 om 21:05 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - SC Heerenveen (1-1)

De Europa League 2009/2010 wedstrijd tussen Sporting CP en SC Heerenveen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 47e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Assaidi. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Sporting CP dat via L. Grimi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sporting CP - SC Heerenveen
1
1
LIVE Sporting CP - SC Heerenveen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Sporting CP Wissel L. Grimi voor Marco Caneira Sporting CP
46' Wissel Sporting CP Wissel M. Izmailov voor M. Fernández Sporting CP
47' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt O. Assaidi SC Heerenveen
52' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Liédson Sporting CP
68' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor G. Popov SC Heerenveen
72' Wissel SC Heerenveen Wissel M. Väyrynen voor C. Grindheim SC Heerenveen
78' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor V. Elm SC Heerenveen
79' Wissel Sporting CP Wissel F. Caicedo voor Hélder Postiga Sporting CP
80' Wissel SC Heerenveen Wissel Paulo Henrique voor M. Papadopulos SC Heerenveen
86' Wissel SC Heerenveen Wissel T. Elyounoussi voor O. Assaidi SC Heerenveen
90' Doelpunt Sporting CP Doelpunt L. Grimi Sporting CP