Nabeschouwing Sturm Graz - Siroki Brijeg (2-1) || Europa League 2009/2010

Donderdag 16 juli 2009 - 19:15 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Sturm Graz het donderdag 16 juli 2009 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Siroki Brijeg. De wedstrijd wordt gespeeld in UPC-Arena in UPC-Arena.

Via de Sturm Graz - Siroki Brijeg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Siroki Brijeg (2-1)

Het Europa League duel tussen Sturm Graz en Siroki Brijeg is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Sturm Graz op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Haas. Helaas voor Sturm Graz werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Sturm Graz dat via A. Hölzl dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Ljubic dacht na 67 minuten te scoren voor Siroki Brijeg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sturm Graz - Siroki Brijeg
2
1
LIVE Sturm Graz - Siroki Brijeg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Siroki Brijeg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor D. Silic Siroki Brijeg
12' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt M. Haas Sturm Graz
18' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor M. Ljubic Siroki Brijeg
38' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt A. Hölzl Sturm Graz
57' Wissel Siroki Brijeg Wissel J. Varea voor B. Peraica Siroki Brijeg
63' Wissel Siroki Brijeg Wissel J. Ivankovic voor G. Martínez Siroki Brijeg
67' Doelpunt Siroki Brijeg Doelpunt M. Ljubic Siroki Brijeg
67' Wissel Sturm Graz Wissel M. Weber voor S. Muratovic Sturm Graz
75' Wissel Sturm Graz Wissel D. Beichler voor M. Kienzl Sturm Graz
75' Wissel Siroki Brijeg Wissel M. Krizanovic voor M. Ljubic Siroki Brijeg
85' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor D. Beichler Sturm Graz