Nabeschouwing UN Käerjéng - Anorthosis (1-2) || Europa League 2009/2010

Donderdag 9 juli 2009 - 20:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt UN Käerjéng het donderdag 9 juli 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Anorthosis. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Josy Barthel in Luxembourg.

Via de UN Käerjéng - Anorthosis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing UN Käerjéng - Anorthosis (1-2)

Het Europa League duel tussen UN Käerjéng en Anorthosis is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Anorthosis. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 44e minuut dacht Anorthosis op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Sosin. Helaas voor Anorthosis werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Anorthosis dat via N. Frousos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Fiorani dacht na 93 minuten te scoren voor UN Käerjéng, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken UN Käerjéng - Anorthosis
1
2
LIVE UN Käerjéng - Anorthosis 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd UN Käerjéng - Anorthosis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Anorthosis Doelpunt L. Sosin Anorthosis
46' Wissel Anorthosis Wissel T. Dellas voor G. Georgiou Anorthosis
46' Wissel Anorthosis Wissel N. Frousos voor Cristovão Anorthosis
60' Doelpunt Anorthosis Doelpunt N. Frousos Anorthosis
61' Wissel Anorthosis Wissel A. Garpozis voor Ricardo Fernandes Anorthosis
71' Wissel UN Käerjéng Wissel A. Fiorani voor R. Boulahfari UN Käerjéng
78' Wissel UN Käerjéng Wissel C. Santos voor C. Carl UN Käerjéng
84' Wissel UN Käerjéng Wissel M. Betorangal voor F. Spinelli UN Käerjéng
93' Doelpunt UN Käerjéng Doelpunt A. Fiorani UN Käerjéng
Video hoogtepunten en samenvatting UN Käerjéng - Anorthosis
Opstellingen UN Käerjéng - Anorthosis

Voorbeschouwing UN Käerjéng - Anorthosis

UN Käerjéng en Anorthosis spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen UN Käerjéng en Anorthosis in de Europa League vond plaats op 2 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anorthosis. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Anorthosis favoriet. 1 keer wist de ploeg van UN Käerjéng te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor UN Käerjéng. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.