Nabeschouwing Vålerenga - PAOK (1-2) || Europa League 2009/2010

Donderdag 30 juli 2009 - 19:00 uur



In de Europa League 2009/2010 neemt Vålerenga het donderdag 30 juli 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen PAOK. De wedstrijd wordt gespeeld in Ullevaal Stadion in Oslo.

Via de Vålerenga - PAOK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vålerenga - PAOK (1-2)

Het Europa League duel tussen Vålerenga en PAOK is geëindigd in een 1-2 overwinning voor PAOK. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 31e minuut dacht PAOK op voorsprong te komen via een doelpunt van Lino. Helaas voor PAOK werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het PAOK dat via Z. Muslimovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Storbæk dacht na 42 minuten te scoren voor Vålerenga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vålerenga - PAOK
Goals
1
2
LIVE Vålerenga - PAOK 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vålerenga - PAOK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Doelpunt PAOK Doelpunt Lino PAOK
37' Doelpunt PAOK Doelpunt Z. Muslimovic PAOK
40' Wissel PAOK Wissel I. Anastasakos voor Z. Muslimovic PAOK
42' Doelpunt Vålerenga Doelpunt J. Storbæk Vålerenga
44' Gele kaart Vålerenga Gele kaart voor B. Zajic Vålerenga
46' Wissel Vålerenga Wissel M. Fellah voor D. Leigh Vålerenga
59' Wissel Vålerenga Wissel H. Singh voor E. Hagen Vålerenga
64' Wissel PAOK Wissel L. Filomeno voor V. Ivic PAOK
74' Gele kaart PAOK Gele kaart voor B. Cirillo PAOK
75' Wissel Vålerenga Wissel M. Berre voor M. Abdellaoue Vålerenga
87' Wissel PAOK Wissel S. Malezas voor O. Sorlin PAOK
Video hoogtepunten en samenvatting Vålerenga - PAOK
Opstellingen Vålerenga - PAOK

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Vålerenga - PAOK

Vålerenga en PAOK spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat Vålerenga en PAOK elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Vålerenga 0
Winst PAOK 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Vålerenga - PAOK Opstelling Vålerenga Opstelling PAOK Live Vålerenga - PAOK Live Vålerenga - PAOK kijken Vålerenga - PAOK kijken Live Vålerenga - PAOK stream Vålerenga - PAOK Fox Sports Nabeschouwing Vålerenga - PAOK Uitslag Vålerenga - PAOK Statistieken Vålerenga - PAOK Europa League 2009/2010 Vålerenga - PAOK wedden Vålerenga - PAOK gokken Vålerenga - PAOK Unibet