Nabeschouwing Werder Bremen - Nacional (4-1) || Europa League 2009/2010

Donderdag 3 december 2009 - 19:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Werder Bremen het donderdag 3 december 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Nacional.

Via de Werder Bremen - Nacional live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Nacional (4-1)

Het Europa League duel tussen Werder Bremen en Nacional is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Werder Bremen op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Rosenberg. Helaas voor Werder Bremen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Werder Bremen dat via M. Rosenberg dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Rúben Micael dacht na 61 minuten te scoren voor Nacional, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde Werder Bremen via M. Moreno, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Werder Bremen via M. Marin de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Werder Bremen - Nacional
4
1
LIVE Werder Bremen - Nacional 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Nacional teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Z. Tomasevic Nacional
31' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Rosenberg Werder Bremen
34' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Rosenberg Werder Bremen
46' Wissel Werder Bremen Wissel T. Borowski voor A. Hunt Werder Bremen
60' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor S. Mielitz Werder Bremen
61' Doelpunt Nacional Doelpunt Rúben Micael Nacional
74' Wissel Nacional Wissel K. Amuneke voor João Aurélio Nacional
78' Wissel Werder Bremen Wissel M. Marin voor P. Niemeyer Werder Bremen
79' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor D. Jensen Werder Bremen
83' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Cléber Monteiro Nacional
84' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Moreno Werder Bremen
86' Wissel Nacional Wissel Anselmo voor Léo Salino Nacional
90' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Marin Werder Bremen