Nabeschouwing Zestafoni - Helsingborg (1-2) || Europa League 2009/2010

Donderdag 16 juli 2009 - 16:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Zestafoni het donderdag 16 juli 2009 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Helsingborg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadioni Davit Abashidze in Zestaponi.

Via de Zestafoni - Helsingborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zestafoni - Helsingborg (1-2)

Het Europa League duel tussen Zestafoni en Helsingborg is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Helsingborg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 62e minuut dacht Helsingborg op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Jönsson. Helaas voor Helsingborg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 70e minuut was het Zestafoni dat via A. Benashvili dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. H. Larsson dacht na 89 minuten te scoren voor Helsingborg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Zestafoni - Helsingborg
1
2
LIVE Zestafoni - Helsingborg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zestafoni - Helsingborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Gele kaart Zestafoni Gele kaart voor I. Dzaria Zestafoni
62' Doelpunt Helsingborg Doelpunt R. Jönsson Helsingborg
68' Wissel Zestafoni Wissel A. Benashvili voor I. Dzaria Zestafoni
70' Doelpunt Zestafoni Doelpunt A. Benashvili Zestafoni
72' Gele kaart Helsingborg Gele kaart voor R. Makondele Helsingborg
80' Wissel Zestafoni Wissel Z. Ionanidze voor J. Dvali Zestafoni
80' Wissel Helsingborg Wissel M. Holgersson voor R. Makondele Helsingborg
85' Gele kaart Zestafoni Gele kaart voor Z. Ionanidze Zestafoni
85' Wissel Helsingborg Wissel Ó. Skúlason voor R. Jönsson Helsingborg
85' Wissel Helsingborg Wissel M. Unkuri voor M. Lantz Helsingborg
86' Wissel Zestafoni Wissel N. Kvaskhvadze voor T. Aptsiauri Zestafoni
89' Doelpunt Helsingborg Doelpunt H. Larsson Helsingborg