Nabeschouwing Zestafoni - Lisburn Distillery (6-0) || Europa League 2009/2010

Donderdag 9 juli 2009 - 15:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Zestafoni het donderdag 9 juli 2009 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lisburn Distillery. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadioni Davit Abashidze in Zestaponi.

Via de Zestafoni - Lisburn Distillery live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zestafoni - Lisburn Distillery (6-0)

Het Europa League duel tussen Zestafoni en Lisburn Distillery is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Zestafoni. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Zestafoni op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Dvali. Helaas voor Zestafoni werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Zestafoni dat via J. Dvali dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Dvali dacht na 42 minuten te scoren voor Zestafoni, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 45e minuut scoorde Zestafoni via N. Gelashvili, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 86 minuten spelen wist Zestafoni via A. Benashvili de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde A. Benashvili namens Zestafoni. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Zestafoni - Lisburn Distillery
6
0
LIVE Zestafoni - Lisburn Distillery 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zestafoni - Lisburn Distillery teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Zestafoni Doelpunt J. Dvali Zestafoni
39' Doelpunt Zestafoni Doelpunt J. Dvali Zestafoni
42' Doelpunt Zestafoni Doelpunt J. Dvali Zestafoni
45' Doelpunt Zestafoni Doelpunt N. Gelashvili Zestafoni
46' Wissel Zestafoni Wissel K. Makariani voor M. Daushvili Zestafoni
46' Wissel Zestafoni Wissel A. Benashvili voor Z. Eliava Zestafoni
46' Wissel Lisburn Distillery Wissel G. Corey voor B. Browne Lisburn Distillery
46' Wissel Lisburn Distillery Wissel S. Shaw voor C. Kingsberry Lisburn Distillery
60' Wissel Zestafoni Wissel T. Gorgiashvili voor I. Dzaria Zestafoni
62' Gele kaart Lisburn Distillery Gele kaart voor S. Thompson Lisburn Distillery
73' Wissel Lisburn Distillery Wissel G. Thompson voor D. Armour Lisburn Distillery
78' Gele kaart Lisburn Distillery Gele kaart voor P. Simpson Lisburn Distillery
86' Doelpunt Zestafoni Doelpunt A. Benashvili Zestafoni
89' Gele kaart Zestafoni Gele kaart voor A. Benashvili Zestafoni
90' Doelpunt Zestafoni Doelpunt A. Benashvili Zestafoni
Video hoogtepunten en samenvatting Zestafoni - Lisburn Distillery
Opstellingen Zestafoni - Lisburn Distillery

Voorbeschouwing Zestafoni - Lisburn Distillery

Zestafoni en Lisburn Distillery spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Zestafoni en Lisburn Distillery in de Europa League vond plaats op 2 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zestafoni. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Zestafoni favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lisburn Distillery slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.