Nabeschouwing AEK Athene - Dundee United (1-1) || Europa League 2010/2011

Donderdag 26 augustus 2010 - 20:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt AEK Athene het donderdag 26 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dundee United.

Via de AEK Athene - Dundee United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Athene - Dundee United (1-1)

De Europa League 2010/2011 wedstrijd tussen AEK Athene en Dundee United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 23e minuut dacht AEK Athens op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Diop. Helaas voor AEK Athens werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut was het Dundee United dat via J. Daly dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AEK Athene - Dundee United
1
1
LIVE AEK Athene - Dundee United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Athene - Dundee United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor P. Lagos AEK Athens
23' Doelpunt AEK Athens Doelpunt P. Diop AEK Athens
26' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor S. Jahic AEK Athens
46' Wissel AEK Athens Wissel S. Gentzoglou voor N. Georgeas AEK Athens
49' Wissel Dundee United Wissel D. Goodwillie voor D. Cadamarteri Dundee United
52' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor P. Dixon Dundee United
58' Wissel AEK Athens Wissel I. Blanco voor R. Djebbour AEK Athens
59' Wissel Dundee United Wissel D. Swanson voor S. Robertson Dundee United
63' Wissel Dundee United Wissel J. Daly voor M. Gomis Dundee United
78' Doelpunt Dundee United Doelpunt J. Daly Dundee United
89' Wissel AEK Athens Wissel N. Karabelas voor Leonardo AEK Athens
90' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor S. Saja AEK Athens
90' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor G. Makos AEK Athens
Video hoogtepunten en samenvatting AEK Athene - Dundee United
Opstellingen AEK Athene - Dundee United

Voorbeschouwing AEK Athene - Dundee United

AEK Athene en Dundee United spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen AEK Athene en Dundee United in de Europa League vond plaats op 19 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor AEK Athene. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is AEK Athene favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Dundee United slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.