Nabeschouwing Anorthosis - CSKA Moskva (1-2) || Europa League 2010/2011

Dinsdag 24 augustus 2010 - 18:00 uur



In de Europa League 2010/2011 neemt Anorthosis het dinsdag 24 augustus 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva.

Via de Anorthosis - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anorthosis - CSKA Moskva (1-2)

Het Europa League duel tussen Anorthosis en CSKA Moskva is geëindigd in een 1-2 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 76e minuut dacht Anorthosis op voorsprong te komen via een doelpunt van Cafu. Helaas voor Anorthosis werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 85e minuut was het CSKA Moskva dat via S. Doumbia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. González dacht na 89 minuten te scoren voor CSKA Moskva, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Anorthosis - CSKA Moskva
Goals
1
2
LIVE Anorthosis - CSKA Moskva 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anorthosis - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Wissel Anorthosis Wissel L. Concistre voor R. Laborde Anorthosis
21' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor P. Mamaev CSKA Moskva
36' Gele kaart Anorthosis Gele kaart voor C. Marangos Anorthosis
40' Gele kaart Anorthosis Gele kaart voor P. Frontini Anorthosis
45' Gele kaart Anorthosis Gele kaart voor G. Georgiou Anorthosis
60' Wissel Anorthosis Wissel M. Vidovic voor V. Sielis Anorthosis
63' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Honda voor P. Mamaev CSKA Moskva
68' Wissel CSKA Moskva Wissel M. González voor Z. Tosic CSKA Moskva
70' Gele kaart Anorthosis Gele kaart voor R. García Anorthosis
70' Wissel Anorthosis Wissel A. Chatzigeorgiou voor Christovão Anorthosis
76' Doelpunt Anorthosis Doelpunt Cafu Anorthosis
80' Wissel CSKA Moskva Wissel E. Rahimic voor A. Dzagoev CSKA Moskva
82' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor K. Honda CSKA Moskva
84' Gele kaart Anorthosis Gele kaart voor Alvaro Brachi Anorthosis
85' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt S. Doumbia CSKA Moskva
89' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt M. González CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Anorthosis - CSKA Moskva
Opstellingen Anorthosis - CSKA Moskva

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Anorthosis - CSKA Moskva

Anorthosis en CSKA Moskva spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Anorthosis en CSKA Moskva in de Europa League vond plaats op 19 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is CSKA Moskva favoriet. 1 keer wist de ploeg van Anorthosis te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Anorthosis. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Anorthosis 0
Winst CSKA Moskva 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Anorthosis - CSKA Moskva Opstelling Anorthosis Opstelling CSKA Moskva Live Anorthosis - CSKA Moskva Live Anorthosis - CSKA Moskva kijken Anorthosis - CSKA Moskva kijken Live Anorthosis - CSKA Moskva stream Anorthosis - CSKA Moskva Fox Sports Nabeschouwing Anorthosis - CSKA Moskva Uitslag Anorthosis - CSKA Moskva Statistieken Anorthosis - CSKA Moskva Europa League 2010/2011 Anorthosis - CSKA Moskva wedden Anorthosis - CSKA Moskva gokken Anorthosis - CSKA Moskva Unibet