Nabeschouwing AZ - Dynamo Kiev (1-2) || Europa League 2010/2011

Donderdag 21 oktober 2010 - 21:05 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt AZ het donderdag 21 oktober 2010 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev.

Via de AZ - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ - Dynamo Kiev (1-2)

Het Europa League duel tussen AZ en Dynamo Kiev is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 16e minuut dacht Dynamo Kyiv op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Milevskiy. Helaas voor Dynamo Kyiv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het AZ dat via E. Falkenburg dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Khacheridi dacht na 39 minuten te scoren voor Dynamo Kyiv, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 90e minuut moest AZ verder met een man minder, nadat N. Moisander een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken AZ - Dynamo Kiev
1
2
LIVE AZ - Dynamo Kiev 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart AZ Gele kaart voor N. Moisander AZ
16' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt A. Milevskiy Dynamo Kyiv
22' Gele kaart AZ Gele kaart voor P. Wernbloom AZ
35' Doelpunt AZ Doelpunt E. Falkenburg AZ
39' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt E. Khacheridi Dynamo Kyiv
58' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Danilo Silva voor A. Shevchenko Dynamo Kyiv
67' Gele kaart AZ Gele kaart voor N. Viergever AZ
67' Gele kaart AZ Gele kaart voor S. Schaars AZ
68' Wissel AZ Wissel K. Sigthórsson voor B. Holman AZ
76' Wissel Dynamo Kyiv Wissel A. Yarmolenko voor O. Gusev Dynamo Kyiv
77' Wissel AZ Wissel J. Gudmundsson voor M. Martens AZ
81' Wissel AZ Wissel N. van der Velden voor E. Falkenburg AZ
82' Gele kaart AZ Gele kaart voor N. van der Velden AZ
87' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor R. Eremenko Dynamo Kyiv
89' Wissel Dynamo Kyiv Wissel R. Zozulya voor A. Milevskiy Dynamo Kyiv
90' Tweede gele kaart AZ Tweede gele kaart voor N. Moisander AZ