Nabeschouwing Baník Ostrava - WIT Georgia (0-0) || Europa League 2010/2011

Donderdag 22 juli 2010 - 18:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Baník Ostrava het donderdag 22 juli 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen WIT Georgia.

Via de Baník Ostrava - WIT Georgia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Baník Ostrava - WIT Georgia (0-0)

De Europa League 2010/2011 wedstrijd tussen Baník Ostrava en WIT Georgia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Baník Ostrava - WIT Georgia
LIVE Baník Ostrava - WIT Georgia 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Baník Ostrava - WIT Georgia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Baník Ostrava Gele kaart voor Z. Koukal Baník Ostrava
43' Gele kaart WIT Georgia Gele kaart voor I. Chankvetadze WIT Georgia
46' Wissel Baník Ostrava Wissel R. Zeher voor A. Fantis Baník Ostrava
57' Wissel Baník Ostrava Wissel T. Pilik voor Z. Senkerik Baník Ostrava
63' Wissel WIT Georgia Wissel B. Chimakadze voor V. Kvaratskhelia WIT Georgia
72' Wissel Baník Ostrava Wissel J. Husbauer voor P. Wojnar Baník Ostrava
75' Wissel WIT Georgia Wissel B. Zakradze voor G. Janelidze WIT Georgia
80' Wissel WIT Georgia Wissel Guram Gureshidze voor D. Maisashvili WIT Georgia
88' Gele kaart Baník Ostrava Gele kaart voor M. Frydrych Baník Ostrava
89' Gele kaart Baník Ostrava Gele kaart voor M. Lukes Baník Ostrava
90' Gele kaart WIT Georgia Gele kaart voor A. Mikaberidze WIT Georgia
Video hoogtepunten en samenvatting Baník Ostrava - WIT Georgia
Opstellingen Baník Ostrava - WIT Georgia

Voorbeschouwing Baník Ostrava - WIT Georgia

Baník Ostrava en WIT Georgia spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Baník Ostrava en WIT Georgia in de Europa League vond plaats op 15 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Baník Ostrava. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Baník Ostrava favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl WIT Georgia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.