Nabeschouwing BATE - Dynamo Kiev (1-4) || Europa League 2010/2011

Donderdag 2 december 2010 - 21:05 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt BATE het donderdag 2 december 2010 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyen Dynama in Minsk.

Via de BATE - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BATE - Dynamo Kiev (1-4)

Het Europa League duel tussen BATE en Dynamo Kiev is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 16e minuut dacht Dynamo Kyiv op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Vukojevic. Helaas voor Dynamo Kyiv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Dynamo Kyiv dat via A. Yarmolenko dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. Gusev dacht na 50 minuten te scoren voor Dynamo Kyiv, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 68e minuut scoorde Dynamo Kyiv via A. Milevskiy, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 84 minuten spelen wist BATE via P. Nekhajchik de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken BATE - Dynamo Kiev
1
4
LIVE BATE - Dynamo Kiev 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BATE - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart BATE Gele kaart voor M. Bordachev BATE
16' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt O. Vukojevic Dynamo Kyiv
21' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor Leandro Almeida Dynamo Kyiv
27' Gele kaart BATE Gele kaart voor D. Likhtarovich BATE
27' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor T. Mikhalik Dynamo Kyiv
40' Gele kaart BATE Gele kaart voor V. Rodionov BATE
43' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt A. Yarmolenko Dynamo Kyiv
46' Wissel BATE Wissel Renan voor S. Sosnovski BATE
50' Penalty Dynamo Kyiv Penalty O. Gusev Dynamo Kyiv
68' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt A. Milevskiy Dynamo Kyiv
70' Wissel BATE Wissel M. Skavysh voor D. Baga BATE
79' Wissel BATE Wissel E. Olekhnovich voor A. Volodko BATE
80' Wissel Dynamo Kyiv Wissel R. Zozulya voor R. Eremenko Dynamo Kyiv
84' Doelpunt BATE Doelpunt P. Nekhajchik BATE
85' Wissel Dynamo Kyiv Wissel D. Garmash voor B. El Kaddouri Dynamo Kyiv
90' Wissel Dynamo Kyiv Wissel A. Kravets voor A. Milevskiy Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting BATE - Dynamo Kiev
Opstellingen BATE - Dynamo Kiev

Voorbeschouwing BATE - Dynamo Kiev

BATE en Dynamo Kiev spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen BATE en Dynamo Kiev in de Europa League vond plaats op 16 september 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.