Nabeschouwing BATE - Sheriff (3-1) || Europa League 2010/2011

Donderdag 4 november 2010 - 19:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt BATE het donderdag 4 november 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sheriff. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyen Dynama in Minsk.

Via de BATE - Sheriff live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BATE - Sheriff (3-1)

Het Europa League duel tussen BATE en Sheriff is geëindigd in een 3-1 overwinning voor BATE. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht BATE op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Rodionov. Helaas voor BATE werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Sheriff dat via A. Erokhin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Pavlov dacht na 70 minuten te scoren voor BATE, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde BATE via Renan, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken BATE - Sheriff
3
1
LIVE BATE - Sheriff 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BATE - Sheriff teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt BATE Doelpunt V. Rodionov BATE
20' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor O. Vranjes Sheriff
32' Doelpunt Sheriff Doelpunt A. Erokhin Sheriff
45' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor F. Rouamba Sheriff
58' Wissel Sheriff Wissel D. Stajila voor V. Stoyanov Sheriff
66' Wissel BATE Wissel M. Skavysh voor D. Likhtarovich BATE
70' Doelpunt BATE Doelpunt A. Pavlov BATE
71' Wissel Sheriff Wissel E. Gauracs voor V. Volkov Sheriff
72' Wissel BATE Wissel A. Volodko voor A. Pavlov BATE
74' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor V. Tarkhnishvili Sheriff
75' Doelpunt BATE Doelpunt Renan BATE
75' Wissel Sheriff Wissel A. Haceaturov voor M. Adamovic Sheriff
82' Wissel BATE Wissel A. Radkov voor Renan BATE
90' Gele kaart BATE Gele kaart voor A. Volodko BATE
Video hoogtepunten en samenvatting BATE - Sheriff
Opstellingen BATE - Sheriff

Voorbeschouwing BATE - Sheriff

BATE en Sheriff spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen BATE en Sheriff in de Europa League vond plaats op 21 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor BATE. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is BATE favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sheriff slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.